Valikko Sulje

Työ- ja elinkeinotoimistot

TYO

Työ- ja elinkeinotoimistoa eli TE-toimistoa kutsutaan tavallisesti puheessamme työvoimatoimistoksi tai ”työkkäriksi”. Sen palvelut on tarkoitettu myös muille kuin työnhakijoille. TE-toimistosta saat tietoa, neuvoja ja apua työ- sekä opiskeluasioissa.

Ilmoittaudu työnhakijaksi TE-toimistoon viimeistään ensimmäisenä työttömyys- tai lomautuspäivänä. lmoittautuminen ja työttömyysturvan saaminen ei aina edellytä henkilökohtaista käyntiä TE-toimistossa. TE-toimistoon ei tarvitse toimittaa asiakirjoja automaattisesti. Mikäli asiakirjoja tarvitaan, TE-toimiston asiantuntija pyytää niitä erikseen kirjeitse, puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

Työnhakijaksi ilmoittaudut kätevimmin netin kautta te-palveluiden oma asioinnissa. Voit ilmoittautua työnhakijaksi myös henkilökohtaisesti TE-toimiston nettipäätteellä.
Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Lisätietoa työllistymisen tukemisesta (esimerkiksi työkokeilu, kuntouttava työtoiminta) löydät TE-palveluiden sivuilta.

TE-palvelut – koulutusneuvonta Facebookissa
TE-palvelut Twitterissä
Instagram: @kesatyotsatakunnassa
Facebook: @kesatyotsatakunnassa

Satakunnan TE-toimisto, Harjavalta

Toimipaikka avoinna ma - pe klo klo 9:00 - 12:00 ja 13:00 - 16:00. Käyntiosoite: 🏠Harjavallankatu 6 29200 Harjavalta Puhelinvaihde
Lue lisää...

Satakunnan TE-toimisto, Pori

Toimipaikka avoinna ma - pe klo 9 - 16 Käyntiosoite: 🏠Teljänkatu 5 28130 Pori Puhelinvaihde 📱0295 045 000 Työnhakijat ma-pe
Lue lisää...

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua? Katso valtakunnalliset auttavat tahot osoitteesta Nuortenelämä.fi

Jaa tää somes: