Menu Close

Ulvilan nuorten työpaja

Kuva on koriste ja pitämässä paikkaa palvelun tarjoajan tulevaa kuvaa varten.

Oletko keskeyttänyt koulutuksen? Oletko työttömänä? Haluatko suorittaa koulutuksen loppuun, päästä työmarkkinoille tai ottaa arjesta kiinni? Nuorten työpaja Ulvilassa tarjoaa sinulle 16-29-vuotias nuori mahdollisuuden tutustua itseesi ja edetä suunnitelmallisesti elämässä eteenpäin.
Työpajassa pääset tekemään erilaisia asiakastilaustöitä, kokemaan yhteisöllisyyden innostusta ja vahvistamaan elämänhallintataitojasi.

Ulvilan työpajat toimivat Suosmeren vanhan koulun tiloissa, joita on muokattu työpajatoimintaan sopiviksi. Pajat siirtyivät Suosmereen vuoden 2020 aikana ja työtoimintoina on Starttivalmennus, Taitopaja sekä Green care. Näiden lisäksi kierrätyskeskus Korona sijaitsee Ulvilan keskustassa Friitala -talossa sekä Taitopajan myyntipiste sijaitsee Leineperissä.

Starttivalmennusta lukuun ottamatta kaikki pajat tarjoavat toimintaa myös aikuisille. Työpajojen yhdistäminen saman katon alle mahdollistaa pajojen yhteistyön, toimintojen yhtenäistämisen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisemman tuen, ohjauksen ja toiminnan. Työpajoilla noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita ja nuoria motivoidaan toimimaan sen mukaan. Arjen toiminnassa periaate näkyy kierrätyksenä, uusimateriaalien hyödyntämisenä, suunnitelmallisuutena ja arjen valinnoilla.

Suosmeren sijainnin vuoksi asiakkaille järjestetään maksuton kuljetus pajan pikkubussilla.

Nuorisoklubin toiminta on päihteetöntä. Jos alaikäinen nuori tavataan nuorisotilalla päihtyneenä, asiasta ilmoitetaan kotiin ja hänestä tehdään lastensuojeluilmoitus. Myös tupakointi on kiellettyä Nuorisoklubin alueella.

✨ Aukioloajat

Ma-pe8:00-15:00

🏠 Ulvilan nuorten työpaja
Suosmerentie 162
28450 ULVILA

😊 Maarit Virtanen
työvalmentaja
📱 0400 135 339
💻 maarit.virtanen@ulvila.fi

😊 Eija Korpihalkola
vastaava yksilövalmentaja
📱 0400 134 794
💻 maarit.virtanen@ulvila.fi