Uutta pörinää Huittisissa – Oskari-harjoittelija esittäytyy

Hei! Mun nimi on Oskari.

Opiskelen yhteisöpedagogiikkaa toista vuotta Mikkelissä ja olen nyt seuraavat yhdeksän viikkoa eli kesäkuuhun asti Huittisten Nuorisoklubilla, sekä muissa Huittisten nuorisopalveluiden toimipisteissä työharjoittelijana.

Harrastuksiini kuuluu bänditoiminta; soitan kitaraa sekä laulan omassa vaihtoehtoiskelmä -yhtyeessäni, Oskarin Gramofonissa. Lisäksi olen myös soittanut rumpuja etnopunkjazz -yhtyeessä, SirCusCusissa. Erityisen innostunut olen kirjoittamisesta, ja varsinkin laulujen kirjoittamisesta. Eli jos olet kiinnostunut musiikista, niin kuuntelijana, kuin myös soittajana ja musiikintekijänä, niin minun kanssa voi helposti keskustella kaikesta musiikkiin liittyvästä – ja vielä enemmän kaikesta musiikin ulkopuolisesta häröilystä!

Joten tulkaa moikkaamaan meitä tänne Huittisiin, niin hölistään lisää!

Porisevaa ja pärisevää kevättä kaikille!

– Oskari, harjoittelija

Jaa tää somes:
Help Text