Menu Close

Vinkkejä huippujen juhlien järjestämiseen

Kuvassa on kolme ananasta ja kuusi ilmapalloa.

Kesä on erilaisten juhlien aikaa! Tiedossa saattaa olla syntymäpäivä-, rippi-, ja valmistujaisjuhlia tai vaikka oman takapihan grillijuhlia! Tässä olisi vinkkejä huippujen juhlien järjestämiseen!

Aloita juhlien suunnittelu ajoissa!

Varaa mahdollinen juhlapaikka. Tee listoja ja aikataulu. Kuinka monta vierasta tulee? Mitä tarjotaan? Milloin ruuat valmistetaan?

Kutsuvieraiden määrä on helposti suunniteltavissa omien huoltajien kanssa (he yleensä tietävät kenet täytyy kutsua) ja tietysti kutsujen lähettäminen on mukavampaa ajoissa kuin liian myöhään, jotta mahdollisimman moni vieras pääsee juhliin paikalle. Rentoja kesäjuhlia järjestettäessä vieraille on hyvä laittaa tarkka viesti, jossa juhlien idea selkeenee (esim. jos ne ovat vaikka nyyttärigrillijuhlat)

Tarjottavat kannattaa miettiä valmiiksi niin, että ne on helppo valmistaa joko edeltävänä päivänä tai aiemmin. Pullat ja kakkupohjat on helppo leipoa aikaisemmin pakkaseen ja sulattaa koristelua varten. Mahdolliset grilliruoat on myös hyvä hakea päivää ennen. Hätävaraa kannattaa ostaa pakastimeen, esim. pienet cocktailpiirakat sulavat nopeasti. Muista myös ostaa paljon kahvia ja sokeria!

Muista ostaa valmiiksi valmistujaislakki, rippiristi, mekko, puku, asusteet ja kengät. Täydellisen juhla-asun löytäminen ei aina ole helppoa tai nopeaa, joten ota aikaa jos vaikka tuleva juhla asusi täytyy tilata. Rennot kotijuhlat eivät vaadikkaan kummallisempaa pukukoodia.

Jos juhlissa jokin ei mene suunnitellusti muista, että juhlissa on omia lähimmäisiä jotka varmasti ymmärtävät jos kaikki ei menekkään nappiin. Toisaalta mistä he tietävät jos improvisointi kyky on hanskassa. Pyydä rohkeasti apua!

Tärkeintä on hauskanpito läheistenkanssa! Hyvää kesää kaikille!

-Linda, Nakkilan nuorisonohjaaja


Jaa tää somessa: