Valikko Sulje

WorkPilots tekee keikkatöiden löytämisestä helpompaa

Rahantarvetta on meillä jokaisella, isompaa ja pienempää. Työpaikat vain ovat usein kiven alla tai aikataulut eivät anna myöten ottaa vastaan säännöllistä työtä. Tätä varten on WorkPilots, mobiilisovellus joka tuo lyhytaikaiset työkeikat suoraan matkapuhelimeesi. Mikäli haluat löytää kesätyön, koulun ohella tehtävää työtä, tai haluat toimia kausiapulaisena, WorkPilots on sinulle täydellinen sovellus.

WorkPilots tekee keikkatöiden löytämisestä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. Selaat ja haet keikkoja parilla näpäytyksellä, tienaat rahaa ja näytät mihin kaikkeen pystyt. Teet vain sen verran töitä kuin haluat, silloin kuin se sinulle sopii. Voit löytää töitä myös ilman koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Työkeikkoja löytyy ympäri Suomen.

Jokaisesta työkeikasta maksetaan kiinteä 10 euron tuntikorvaus, sovelluksemme hoitaa sopimukset ja verot puolestasi. Saat myös keikan antajalta aina palautteen työstäsi. Kaikki tekemäsi keikkatyöt tallentuvat profiiliisi, ja voit käyttää keikkahistoriaa todisteena työkokemuksestasi. Hyvät arviot tehdyistä työkeikoista tuovat lisäarvoa ansioluettelosi muiden meriittien tueksi. Profiilisi on yksityinen ja se näkyy vain niille tilaajille joiden keikkoihin haet (tai tilaushistoriassa niiden keikkojen osalta, joita olet jo tehnyt).


Jaa tää somes: