Valikko Sulje

Yhteishaku alkaa olla jo nurkan takana

Tänä vuonna yhteishaku ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen alkaa 19.2.2019 ja hakuaika päättyy 12.3.2019 klo 15:00 
Hakua tehdessäsi tarvitset lähettyvillesi peruskoulun päättötodistuksen.

Voit hakea yhteishaussa, mikäli olet suorittanut peruskoulun tai peruskoulua vastaavan koulutuksen ulkomailla. Jos olet suorittanut ammatillisen perustutkinnon, muun ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, et voi hakea ammatilliseen koulutukseen yhteishaussa vaan haku tapahtuu eri tavoin.

Yhteishaun pääset tekemään klikkaamalla osoitteeseen: opintopolku.fi  ”täytä hakulomake”-kohdasta.

Opintopolun sivuilla on myös Demoversio, jossa voit harjoitella hakemista. Muistathan että Demossa tehty hakemus ei ole oikea hakemus!

Mahdolliset pääsykokeet järjestetään huhti- toukokuussa ja tieto tuloksista saapuu aikaisintaan 13.6.2019. Jos laitoit sähköpostiosoitteesi hakemukseen, saat tuloksesi myös sähköpostiisi. Ota vastaan opiskelupaikkasi viimeistään 27.6.2019.

Jos tarvitset apua yhteishaun tekemisessä tai mietit minne hakea, ota yhteys oman oppilaitoksesi opinto-ohjaajaan. Voit myös olla yhteydessä oman paikkakuntasi etsivään nuorisotyöntekijään. Heidät löydät Nuokasta>>.

Muistathan hakea!

Huom huittislaiset!

Etsivä nuorisotyöntekijä on tavattavissa nuorten työpajalla (Selvinkatu 4E, 32700 Huittinen) 21.2., 28.2. ja 7.3. kello 13 – 14 yhteishakuun liittyvissä kysymyksissä. Voit tehdä yhteishaun yhdessä etsivän kanssa. Jos kyseiset ajankohdat ovat Sinulle hankalia, voit ottaa yhteyttä ja katsotaan yhdessä sopiva tapaamisaika. Huittisten etsivien yhteystiedot löydät Nuokasta.


Jaa tää somes: