Hei yläkoululainen, haluatko sinä kirjastoministeriksi?

Porin kirjasto etsii kirjastoministereitä kaudelle 2018–2019. Kirjastoministeriksi etsitään nyt yläkoululaisia. Oletko juuri sinä kiinnostunut toimimaan kirjastoministerinä?

Kirjastoministerin tehtävä on olla vaikuttamassa kirjaston toimintaan ja kehittämiseen. Tänä vuonna etsimme erityisesti lukusparraajia, jotka ovat valmiita kokeilemaan kirjaston eri palveluita ja esittelemään kokemuksiaan muille.

Emme etsi himolukijaa, emmekä kirjaston aktiivikäyttäjää. Mutta mikäli pidät lukemisesta, voit hakea silti. Kirjastoministerikaudella 2018–2019 lähestymme lukemista monelta eri suunnalta. Kokeilemme uusia muotoja. Toivomme, että olet valmis kertomaan omista kokemuksistasi myös muille nuorille kirjaston sosiaalisen median kautta.

Kirjastoministeritapaamiset pidetään Porin pääkirjastossa, Gallen-Kallelankatu 12. Tapaamisia on viisi. Ensimmäinen pidetään lokakuun 30. päivänä klo 16-17. Sen jälkeen tapaamisia on joulukuussa, helmikuussa, huhtikuussa ja kauden päätösjuhla toukokuussa. Voit tulla mukaan toimintaan, vaikka et pääsisi jokaiseen tapaamiseen.

Kirjastoministerit saavat pieniä palkkioita toiminnastaan.

Täytä hakulomake 22. syyskuuta mennessä tästä >>

Valituille ministereille ilmoitamme valinnassa henkilökohtaisesti.

Koska kirjastoministerit tulevat esiintymään kirjaston somekanavilla, tarvitsemme huoltajan luvan esiintymiseen. Joten kerrothan kotona jo hakuvaiheessa tästä. Annamme lupahakemuksen kotiin vietäväksi ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Lisätietoja annan mielelläni:
Arja Palonen, kirjastonhoitaja
💻 arja.palonen@pori.fi
📱 044 701 5819

Jaa tää somes:
Help Text