Valikko Sulje

Nörttitytöt ry:n Pori-miitit – Kevään ohjelma julkaistu!

Nörttitytöt ry:n tarkoituksena on tukea ja ylläpitää Nörttitytöt-blogia sekä vastata sen mahdollisista kuluista, järjestää nörttielämäntapaan ja -harrasteisiin liittyviä tapahtumia. Nörttitytöt ry pyrkii toiminnallaan edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa nörttipiireissä ja maailmassa yleisesti. Nörttitytöt ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä avoin kaikille sukupuolesta riippumatta.

Porin Nörttityttöjen paikallisissa tapaamisissa jutskaillaan ja tehdään kaikkea kivaa nörtteilyä samanhenkisten kanssa. Toiminta on suunnattu 13-29-vuotiaille, mutta myös aikuiset nörtit ovat tervetulleita. 🙂 Toiminta on avoin kaikille sukupuolesta riippumatta. Mukaan voi tulla milloin vain eikä tarvitse ennakkoilmoittautua. Liity myös Discord-kanavalle. (Kutsulinkin saat pyytämällä Anniinalta. Yhteystiedot lopussa).

Seuraavat miitit:

(Aikatauluun ja tapaamisten sisältöön voi tulla mahdollisesti muutoksia. Täältä löydät aina ajan tasaisen tiedon.)

Ma 6.4. klo 18:00-21:00 Leffailta Discordissa
Ehdota Yle Areenasta löytyvää leffaa/dokkaria/lyhyttä sarjaa tai äänestä muiden ehdottamia leffoja Nörttityttöjen Discordissa. Katsotaan se etänä ja jutellaan siitä Discordissa. Discord-linkin saat Anniinalta (yhteystiedot lopussa).

Ma 4.5. klo 18:00-21:00 Peli-ilta, Discordissa
Pelataan yhdessä jotain nettipeliä. Tuu ehdottamaan lemppariasi ja liity mukaan valittuun peliin Discordissa. Linkin saat Anniinalta (yhteystiedot lopussa).

Ma 8.6. klo 18:00-20:30 Sarjisilta, Porin keskustan nuorisotalo Alasalissa
Sarjisillassa piirretään ja jutellaan sarjakuvista ja kaikesta mikä siihen liittyy (esim. sarjakuvien lukeminen, fanitaide, piirtäjät, animet, mangat, animaatiot jne.) Voit ottaa piirtovälineet mukaan, jos haluat. Ja ei haittaa vaikka et osaisikaan piirtää. Kaikki ovat tervetulleita!

+ Keskustelua Nörttityttöjen Discordissa. Pyydä Anniinalta linkki:

Lisätietoa:
Anniina Korpi, verkkonuorisotyöntekijä
0447011417 (myös Whatsapp)
kaikissa someissa: verkkoanniina

Toiminnan järjestää Porin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä Nörttitytöt ry:n kanssa.
Tutustu Nörttitytöt ry:n toimintaan: geekgirls.fi


Jaa tää somes: