Valikko Sulje

Millaista nörttitekemistä sä toivoisit Nörttityttöjen tapaamisiin? – Vastaa nopeaan kyselyyn

Nörttitytöt ry:n tarkoituksena on tukea ja ylläpitää Nörttitytöt-blogia sekä vastata sen mahdollisista kuluista, järjestää nörttielämäntapaan ja -harrasteisiin liittyviä tapahtumia. Nörttitytöt ry pyrkii toiminnallaan edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa nörttipiireissä ja maailmassa yleisesti. Nörttitytöt ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä avoin kaikille sukupuolesta riippumatta.

Porin Nörttityttöjen paikallisissa tapaamisissa jutskaillaan ja tehdään kaikkea kivaa nörtteilyä samanhenkisten kanssa. Toiminta on suunnattu 13-29-vuotiaille, mutta myös aikuiset nörtit ovat tervetulleita. 🙂 Toiminta on avoin kaikille sukupuolesta riippumatta. Mukaan voi tulla milloin vain eikä tarvitse ennakkoilmoittautua.

Porin paikallistapaamiset suunnitellaan aina kävijöiden toiveiden mukaan. Jos sua kiinnostaa tulla mukaan toimintaan, niin olisi kiva kuulla millaisia toiveita sulla olisi ensi syksylle (2020) ja keväälle (2021).

Pääset vastaamaan Lyyti-kyselyyn heinäkuun loppuun asti.

Porin paikallistapaamiset jatkuu jälleen syksyllä. Nörttityttöjen Discordissa keskustelu jatkuu kesälläkin. Pyydä Anniinalta linkki:

Lisätietoa:
Anniina Korpi, verkkonuorisotyöntekijä
0447011417 (myös Whatsapp)
kaikissa someissa: verkkoanniina

Toiminnan järjestää Porin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä Nörttitytöt ry:n kanssa.
Tutustu Nörttitytöt ry:n toimintaan: geekgirls.fi


Jaa tää somes: