Menu Close

Porin Nörttityttöjen Discord-miitteihin ovat tervetulleita kaikki nörtit

Kuvassa on Nörttitytöt ry:n logo ja kaksi maskottia. Kuva on koriste.

Nörttitytöt ry:n tarkoituksena on pitää Nörttitytöt-blogia, järjestää tapahtumia ja tapaamisia. Toiminnalla edistetään sukupuolten välistä tasa-arvoa nörttipiireissä ja maailmassa yleisesti. Nörttitytöt ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä avoin kaikille sukupuolesta riippumatta.

Nörttityttöjen Porin paikallisissa miiteissä jutskaillaan ja tehdään kaikkea kivaa nörtteilyä samanhenkisten kanssa. Miitit on suunnattu 13-29-vuotiaille, mutta myös aikuiset nörtit ovat tervetulleita. 🙂 Toiminta on avoin kaikille sukupuolesta riippumatta. Mukaan voi tulla milloin vain eikä tarvitse ennakkoilmoittautua.

Tulevat miitti-illat

Nörttityttöjen Porin paikallismiitit siirtyvät kevääksi Nörttityttöjen Discordiin vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Miitteihin voi osallistua kaikki halukkaat nörtit, eikä tarvitse olla porilainen. Pyydä Discord-linkki Anniinalta (yhteystiedot lopussa) ja hyppää mukaan mukavaan seuraan. 

Huom! Mahdolliset muutokset ilmoitetaan aina täällä sekä Nörttityttöjen Discordissa.

12.4. klo 18-20 Arjan kirjavinkkaus

Valtakunnallisestikin mainetta niittänyt kirjavinkkaaja Arja Palonen vierailee Nörttityttöjen miitissä. Arja on poiminut käsin meille sopivia kirjoja luettavaksi. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Nörttityttöjen Discordiin #live-chat -kanavalle.

3.5. klo 18-20  Lautapelit

Pelataan Boardgame Arenan lautapelejä yhdessä Porin pöytäpeliseuran Pöllökarhujen kanssa. Luo itsellesi etukäteen tunnus boardgamearena.com -sivuilla ja hyppää peleihin mukaan #live-chat -teksti- ja puhekanavalla.

7.6. klo 18-20 Leffailta

Kevään viimeisessä miitissä vietetään leffailtaa. Ehdota leffaa (max k-16 ja max 2h) ja alustaa (esim. Netflix Party, Yle Areena yms.) ja äänestä muiden ehdottamia Nörttityttöjen Discordin #tv-ja-leffat -kanavalla.

Discord on aina auki

Nörttityttöjen Discord on aina auki ja juttuseuraa löytyy aiheesta kuin aiheesta miitien välissäkin. Pyydä linkki Anniinalta (yhteystiedot lopussa).

Lisätietoa:

Toiminnan järjestää Porin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä Nörttitytöt ry:n kanssa. Miitteihin osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä eikä jäsenmaksua. Tutustu Nörttitytöt ry:n toimintaan: geekgirls.fi

😊 Anniina Korpi
verkkonuorisotyöntekijä, Porin Nörttityttöjen mittien ohjaaja
📱 0447011417 (myös Whatsapp)
Kaikissa someissa nimimerkillä: verkkoanniina


Jaa tää somessa: