Valikko Sulje

Nörttitytöt ry:n Pori-miitit

Nörttitytöt ry:n tarkoituksena on tukea ja ylläpitää Nörttitytöt-blogia sekä vastata sen mahdollisista kuluista, järjestää nörttielämäntapaan ja -harrasteisiin liittyviä tapahtumia sekä yhdistyksen jäsenille että sen sidosryhmille. Nörttitytöt ry pyrkii toiminnallaan edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa nörttipiireissä ja maailmassa yleisesti. Nörttitytöt ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä avoin kaikille sukupuolesta riippumatta. Nörttitytöt ry perustettiin 3.3.2013.

Syksyllä 2019 käynnistyi Porin Nörttityttöjen paikalliset tapaamiset, joissa jutskaillaan ja tehdään kaikkea kivaa nörtteilyä samanhenkisten kanssa. Toiminta on suunnattu 13-29-vuotiaille, mutta myös aikuiset nörtit ovat tervetulleita. 🙂 Toiminta on avoin kaikille sukupuolesta riippumatta.

Miitit:

(Aikatauluun ja tapaamisten sisältöön voi tulla mahdollisesti muutoksia. Täältä löydät aina ajan tasaisen tiedon.)

pe 25.10. ja la 26.10.
Nörttitytöt voit bongata myös Insomnia-tapahtumassa, Karhuhallissa, Porin nuorisopalveluiden pisteeltä. Tuu juttelemaan Anniinan kanssa nörtteilystä ja Nörttityttöjen toiminnasta. Huom! Insomniaan on pääsymaksu (esim. kävijälippu 10€).

ma 4.11. klo 19:30-21:00
Kansallisen peliviikon kunniaksi pelataan Porin keskustan nuorisotalon Alasalissa. Voit ottaa oman lemppari pöytäpelisi tai PS4-pelisi mukaan. Huomioithan kuitenkin, että peliaikaa on max 1h 30min. 🙂

la 9.11. klo 16-20
Porin Pelipäivä-tapahtumassa, keskustan nuokkarilla, Nörttitytöt standi. Tuu juttelemaan Anniinan kanssa nörtteilystä ja Nörttityttöjen toiminnasta. Haluaisitko sinä olla mukana Nörttityttöjen standilla? Huikkaa Anniinalle asap. Tapahtuma on pääsymaksuton.

ma 9.12. klo 19:30-21:00
Nörttityttöjen pikkujoulu Porin keskustan nuorisotalo Alasalissa. Nörttiaiheisten joulukoristeiden askartelua ja vähän jouluherkkuja nyyttärimeiningillä. Mietitään mitä kevät kaudella voitaisiin tehdä. Haluaisitko sä pitää jonkun teemamiitin?

+ Keskustelua Nörttityttöjen Discordissa. Pyydä Anniinalta linkki!

Lisätietoa:
Anniina Korpi, verkkonuorisotyöntekijä
0447011417 (myös Whatsapp)
kaikissa someissa: verkkoanniina

Toiminnan järjestää Porin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä Nörttitytöt ry:n kanssa.
Tutustu Nörttitytöt ry:n toimintaan: geekgirls.fi


Jaa tää somes: