Menu Close

Porin Nörttityttöjen syksyn miitit on nyt julkaistu. Osallistu vaikka kaikkiin!

Kuvassa on Nörttitytöt ry:n logo ja kaksi maskottia. Kuva on koriste.

Nörttitytöt ry:n tarkoituksena on pitää Nörttitytöt-blogia, järjestää tapahtumia ja tapaamisia. Toiminnalla edistetään sukupuolten välistä tasa-arvoa nörttipiireissä ja maailmassa yleisesti. Nörttitytöt ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä avoin kaikille sukupuolesta riippumatta.

Nörttityttöjen Porin paikallisissa miiteissä jutskaillaan ja tehdään kaikkea kivaa nörtteilyä samanhenkisten kanssa. Miitit on suunnattu 13-29-vuotiaille, mutta myös aikuiset nörtit ovat tervetulleita. 🙂 Toiminta on avoin kaikille sukupuolesta riippumatta. Mukaan voi tulla milloin vain eikä tarvitse ennakkoilmoittautua. Pinkit maskotit näyttävät tietä miittipaikkaan.

Syksyn ohjelma

Huom! Ohjelma saattaa muuttua esim. koronan vuoksi. Täältä näet aina päivitetyn ohjelman. Toimintaan on turvallista osallistua. Ethän kuitenkaan tule kipeänä miitteihin vaikka kyse ei olisikaan koronasta.

Ma 24.8. klo 18-20:30 Pinssejä ja pulinoita

Paikka: Keskustan nuorisotalon Alakerta

Tervetuloa kaikki uudet ja aikaisemmin mukana olleet Nörttitytöt! Syksyn ekalla kerralla jutellaan koronakevään aikana löydetyistä leffoista, sarjoista, peleistä ja kirjoista sekä tehdään nörttiteemaisia pinssejä.

Ma 14.9. klo 18-20:30 Käsityö-ilta

Paikka: Keskustan nuorisotalon Alakerta

Käsityöillassa valmistuu jotain nörttiaiheista. Tuu mukaan niin näet mitä. Kässäiltaan voit osallistua, vaikka et osaisikaan kutoa, laittaa lankaa neulan silmään tai tehdä kaavoja.

Ma 5.10. klo 18-20:30 Peli-ilta

Paikka: Keskustan nuorisotalon Alakerta

Pelataan PS4lla VR-pelejä kuten Beat Saberia ja Job Simulatoria.

Ma 2.11. klo 18-20:30 Leffa-ilta Halloween -teemalla

Paikka: Keskustan nuorisotalon Alakerta

Popparia, juotavaa ja halloweeniin sopivaa leffaa valkokankaalla. Ehdota elokuvaa Discordissa ja/tai äänestä muiden ehdottamia. Pyydä Discord-linkki Anniinalta (yhteystiedot lopussa).

Ma 7.12. klo 18-20:30 Pikkujoulut ja nörttipiparit

Paikka: Keskustan nuorisotalon Alakerta

Koristellaan pipareita tietysti nörttiteemalla, fiilistellään joulun tuloa ja suunnitellaan kevään ohjelmaa.

Muuta ohjelmaa

  • Osallistutaan syksyn nörttiteemaisiin tapahtumiin kuten Insomniaan ja Porin Pelipäivään. Näistä lisätietoa lähempänä.
  • Nörttityttöjen Discord on aina auki ja juttuseuraa löytyy aiheesta kuin aiheesta. Pyydä linkki Anniinalta (yhteystiedot lopussa).

Lisätietoa:

Toiminnan järjestää Porin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä Nörttitytöt ry:n kanssa. Tutustu Nörttitytöt ry:n toimintaan: geekgirls.fi

😊 Anniina Korpi
verkkonuorisotyöntekijä, Porin Nörttityttöjen mittien ohjaaja
📱 0447011417 (myös Whatsapp)
Kaikissa someissa nimimerkillä: verkkoanniina


Jaa tää somessa: