Valikko Sulje

Nörttitytöt ry:n Pori-miitit – Kevään ohjelma julkaistu!

Nörttitytöt ry:n tarkoituksena on tukea ja ylläpitää Nörttitytöt-blogia sekä vastata sen mahdollisista kuluista, järjestää nörttielämäntapaan ja -harrasteisiin liittyviä tapahtumia. Nörttitytöt ry pyrkii toiminnallaan edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa nörttipiireissä ja maailmassa yleisesti. Nörttitytöt ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä avoin kaikille sukupuolesta riippumatta.

Porin Nörttityttöjen paikallisia tapaamisia järjestetään kerran kuussa, missä jutskaillaan ja tehdään kaikkea kivaa nörtteilyä samanhenkisten kanssa. Toiminta on suunnattu 13-29-vuotiaille, mutta myös aikuiset nörtit ovat tervetulleita. 🙂 Toiminta on avoin kaikille sukupuolesta riippumatta.

Miitit:

(Aikatauluun ja tapaamisten sisältöön voi tulla mahdollisesti muutoksia. Täältä löydät aina ajan tasaisen tiedon.)

Ma 20.1. klo 19:30-21:00 Uusien jäsenten ilta, Porin keskustan nuorisotalo Alasalissa
Nörttityttöjen vuosi alkaa uusien jäsenten illalla. Voit siis tulla mukaan, vaikka et olisi koskaan ollut mukana. Myös syksyllä mukana olleet ovat tervetulleita. Voit myös ottaa nörttikaverisi mukaan. Jokaiseen tapaamiseen voi tulla ja mennä miten haluaa. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon eikä haittaa, jos et pääse jokaiseen tapaamiseen.

La 8.2. klo 14:00-17:00 Ekstramiitti Pelipöytä-tapahtumassa, Porin keskustan nuorisotalo
Pöllökarhut ry järjestää toista kertaa pöytäpeleihin painottuvan Pelipöytä-tapahtuman Porin keskustan nuorisotalolla. Jos haluat peliseuraa Nörttitytöistä, tule pelaamaan meidän kanssa klo 14-17. Tapahtuman koko aikataulu ja infot löydät tapahtuman Facebook-sivuilta.

Ma 10.2. klo 19:30-21:00 Someilta, Porin keskustan nuorisotalo Alasalissa
Vietetään Mediataitoviikkoa jakamalla parhaimmat sometilit. Askarrellaan nörttiaiheisia digitaalisia tai fyysisiä ystävänpäiväkortteja.

Ma 9.3. klo 18:00-19:30 Kirjailta, Porin pääkirjasto
Nähdään kirjaston aulassa klo 17:45 alkaen. Kirjastonhoitaja Arja Palonen kirjavinkkaa meille parhaimmat nörttikirjat. Kerrotaan myös omista lempparikirjoista, -sarjakuvista ja -mangakirjoista. Tiesitkö, että kirjastosta voi myös lainata leffoja, tv-sarjoja, digipelejä ja lautapelejä?

Ma 6.4. klo 19:30-21:00 Leffailtailta, Porin keskustan nuorisotalo Alasalissa
Ehdota leffaa tai äänestä muiden ehdottamia leffoja Nörttityttöjen Discordissa. Linkin saat Anniinalta (yhteystiedot lopussa).

Ma 4.5. klo 18:00-21:00 Pleikkari-ilta, Porin keskustan nuorisotalo Alasalissa
Pleikkari-illassa pelataan nimensä mukaisesti PlayStation 4-pelejä ja kokeillaan VR-laseja.

Ma 8.6. klo 18:00-21:00 Sarjisilta, Porin keskustan nuorisotalo Alasalissa
Sarjisillassa piirretään ja jutellaan sarjakuvista ja kaikesta mikä siihen liittyy (esim. sarjakuvien lukeminen, fanitaide, piirtäjät, animet, mangat, animaatiot jne…) Voit ottaa piirtovälineet mukaan, jos haluat. Ja ei haittaa vaikka et osaisikaan piirtää. Kaikki ovat tervetulleita!

+ Keskustelua Nörttityttöjen Discordissa. Pyydä Anniinalta linkki!

+ Keväällä tarkentuvia tapahtumia esim. reissu Pelimuseoon Tampereelle ja Nörttityttöjen piste Amazing Race Porissa. Näistä lisää lähempänä.

Lisätietoa:
Anniina Korpi, verkkonuorisotyöntekijä
0447011417 (myös Whatsapp)
kaikissa someissa: verkkoanniina

Toiminnan järjestää Porin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä Nörttitytöt ry:n kanssa.
Tutustu Nörttitytöt ry:n toimintaan: geekgirls.fi


Jaa tää somes: